LähiTapiola otteluennakko: Sarjapeli HaPK Edustus - IPS

11.6.2024

HaPK:n edustusjoukkueen tiivis pelitahti jatkuu, kun seuraava ottelu on ohjelmassa jo huomenna keskiviikkona Haminan urheilukentällä. Kissojen vieraaksi saapuu IPS Imatralta. Ottelu alkaa klo 18.30.

HaPK on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja majailee sarjassa sijalla kaksi. Edellisessä ottelussaan viime perjantaina HaPK kaatoi vieraskentällä MiPK:n numeroin 2-1.

IPS on edellisestä kolmesta ottelustaan voittanut kaksi. Viimeisin ottelu päättyi kotikentällä 0-3 tappioon LAUTP:a vastaan. IPS on tällä hetkellä sarjassa sijalla kahdeksan. 

Joukkueet kohtasivat talvella Suomen Cupissa Arto Tolsa Areenalla ja tuolloin IPS nappasi jatkopaikan viime hetken voittomaalin turvin. 

Kissojen päävalmentaja Saku Halonen tietää IPS:n vaarallisuuden:

"IPS on hyvä joukkue ja pystyy voittamaan tässä sarjassa kenet tahansa. Hyvä esimerkki tästä nähtiin pari viikkoa sitten, kun IPS nousi vieraskentällä Union Plaania vastaan kahden maalin takaa voittoon. Meidän pitää huomenna pystyä jälleen parhaimpaamme, jotta pisteet pysyvät täällä. Olemme pelanneet nyt pari edellistä kotiottelua hyvin, sille samalle tasolle pitää vähintään päästä myös huomenna", Halonen totesi. 

HaPK:n Tino Kasurinen odottaa kotiottelua hyvällä fiiliksellä:

"Kiva päästä pelaamaan taas, vaikka edellisestä pelistä ei kauaa olekaan kulunut. Paluu kotikentälle ja muutama voitto alla niin mikäs sen parempaa. Etenkin kotikentällä meillä peli on sujunut pääosin mallikkaasti, joten uskon, että kolme pinnaa jää tänne, vaikka IPS on ollut meille välillä hankala vastustaja", Kasurinen sanoi. 

HaPK Edustus - IPS keskiviikkona 12.6.2024 Haminan urheilukentällä klo 18.30. Liput 5 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään.