LähiTapiola otteluennakko: Sarjapeli MiPK - HaPK Edustus

6.6.2024

HaPK:n edustusjoukkueen kausi jatkuu huomenna perjantaina 7.6.2024 vierasottelulla Mikkelissä. Urheilupuiston nurmella klo 18.30 alkavassa ottelussa HaPK:a isännöi kaimaseura Mikkelin Pallo-Kissat.

HaPK on pelannut kaksi edellistä otteluaan kotikentällä ja voittanut ne molemmat selvin lukemin. MP/2 kaatui maalein 4-1 ja viikkoa myöhemmin Kultsu FC numeroin 5-1. Kaikkiaan kuudesta pelatusta ottelusta HaPK on voittanut neljä ja hävinnyt kahdesti.

MiPK:n edellinen ottelu LAUTP:n vieraana päättyi 3-3 tasatulokseen. MiPK on myös pelannut kuusi ottelua, joista se on voittanut neljä, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kertaalleen.

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen odottaa huomisesta vaikeaa ottelua:

"MiPK on aina varsinkin kotikentällään hyvä ja on sitä varmasti huomennakin. Mikäli haluamme kolmen pisteen kanssa lähteä kotimatkalle, on meidän pystyttävä pelaamaan samalla tasolla nyt myös vieraskentällä, kuin mitä olemme nyt kaksi edellistä kotiottelua esittäneet", Halonen sanoi.

HaPK:n Joona Pasi odottaa myös tiukkaa peliä:

"Kova ja tiukka peli on odotettavissa ja se vaatii kovaa taistelua koko joukkueelta, mutta nyt kun olemme päässeet takaisin voittojen tielle, niin samalla tekemisen meiningillä kyllä uskon, että otamme kolme pistettä mukaan kotimatkalle", Pasi totesi.

MiPK - HaPK Edustus perjantaina 7.6.2024 Mikkelin urheilupuistossa klo 18.30.