LähiTapiola otteluennakko: Sarjapeli HaPK Edustus - Kultsu FC

28.5.2024

HaPK:n edustusjoukkueen kausi jatkuu huomenna keskiviikkona 29.5.2024 toisella peräkkäisellä kotiottelulla. Haminan urheilukentällä vierailee huomenna Kultsu FC Joutsenosta, ottelu alkaa klo 18.30.

HaPK palasi edellisessä ottelussaan voittokantaan kaatamalla kotonaan MP/2:n maalein 4-1. Maalinteossa onnistuivat Kimi Kolsi, Jimi Lassila, Joona Pasi sekä Nico Pietiläinen. Viidestä pelatusta ottelusta Kissoilla on tällä hetkellä kasassa yhdeksän pistettä.

Kultsu FC on viiden pelatun ottelun jälkeen HaPK:n kanssa tasapisteissä. Kaksi edellistä otteluaan Kultsu on kuitenkin hävinnyt. Vajaa viikko sitten torstaina Kultsu kärsi 1-2 tappion LAUTP:lle ja sitä ennen Union Plaanille maalein 1-3. 

HaPK:n ja Kultsun keskinäiset kohtaamiset ovat kahden viime kauden ajan menneet selvästi Kissoille. Viime kaudella HaPK vei molemmat ottelut nimiinsä 5-1 numeroin ja kaudella 2022 HaPK voitti Kultsun kahdesti maalein 4-1. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen toivoo näkevänsä vähintään yhtä nälkäisen ja voitontahtoisen joukkueen kentällä kuin MP-ottelussa: 

"Tahtotila ja asenne ratkaisevat erittäin paljon. Näiden elementtien pitää olla kunnossa, se on kaiken lähtökohta. Kultsu on aloittanut kauden hyvin, vaikka onkin kaksi edellistä otteluaan hävinnyt. Pelit ovat kuitenkin olleet tasaisia. Kultsun joukkue on muuttunut paljon viime kaudesta, joten ihan tarkkaan emme tiedä, millainen ryhmä sieltä huomenna vastaan tulee. Varmaa on kuitenkin se, että kova kamppailu pisteistä on jälleen edessä", Halonen kertoo. 

HaPK:n Teemu Pätäri odottaa myös kovaa kamppailua:

"Kova peli varmasti tulossa. Uskomme tietysti hyvään tulokseen, kun vaan saamme oman pelin rullaamaan ja pidämme pallosta hyvää huolta. Toivottavasti anniskelukatsomoon löytää myös hyvin väkeä janoa sammuttamaan", Pätäri toteaa. 

HaPK- Kultsu FC keskiviikkona 29.5.2024 Haminan urheilukentällä klo 18.30. Liput 5 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään.