LähiTapiola otteluennakko: Sarjapeli HaPK Edustus - MP/2

22.5.2024

HaPK.n edustusjoukkue pääsee ensimmäistä kertaa aidolle oikealle kotikentälleen eli Haminan urheilukentälle huomenna torstaina 23.5.2024, kun sarjan viidennessä ottelussa vieraaksi saapuu MP/2 Mikkelistä. Ottelu alkaa klo 18.30. 

HaPK.n kaksi edellistä ottelua ovat sujuneet mollivoittoisesti, kun sekä Union Plaani että LAUTP nappasivat Kissojen kustannuksella täydet kolme pistettä. Varsinkin viime viikon perjantaina pelattu LAUTP-ottelu oli Kissoilta erittäin heikko esitys ja huomiseen kotiotteluun pitää parantaa paljon. Ennen kaikkea peli-ilmeen ja asenteen täytyy muuttua, jotta pisteistä voi edes haaveilla. 

MP:n edelliset ottelut ovat sen sijaan sujuneet voittoisasti, kun se murskasi kotikentällään FC LaPa:n peräti 9-0 ja sitä ennen mikkeliläiset hakivat 1-0 vierasvoiton LAUTP:lta Lappeenrannasta. 

HaPK:n ja MP:n keskinäiset kohtaamiset ovat viime vuosina olleet maalirikkaita. Viime kaudella HaPK voitti kotiottelunsa maalein 3-1, Mikkelissä taas MP oli parempi numeroin 4-1. Kaudella 2022 HaPK voitti Haminassa 4-0 ja Mikkelissä päädyttiin 4-4 tasatulokseen. Maaleja lienee siis luvassa myös huomenna. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen odottaa joukkueelta ryhtiliikettä:

"Ainoa odotusarvo huomiseen on, että joukkue tekee ryhtiliikkeen. Ensimmäinen peli todellisella kotikentällämme ja alla on erittäin heikko esitys. Huomenna on kasvojen pesun paikka", Halonen kertoi. 

HaPK:n Kimi Kolsi odottaa myös kotikentälle pääsyä:

"Innoissaan ollaan koko jengi, että vihdoinkin päästään oikealle nurmelle pelaamaan ja omalle kotistadionille! Toivon mukaan päästäisiin myös takaisin voittojen tielle kotiyleisön edessä", Kolsi sanoi. 

HaPK Edustus - MP/2 torstaina 23.5.2024 Haminan urheilukentällä klo 18.30. Liput 5 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään ja samoin kausikortilla ilmainen sisäänpääsy.