Sampo Mykkänen vahvistamaan HaPK:n maalivahtiosastoa!

9.4.2024

HaPK:n edustusjoukkue vahvistaa maalivahtiosastoaan, kun kolme edellistä kautta Jäntevän maalilla torjunut Sampo Mykkänen siirtyy Kissojen riveihin. Mykkäsen sopimus kattaa kauden 2024. 

Mykkäsen tulon myötä HaPK:n maalivahtikolmikko on nyt kasassa. Kolmatta maalivahtia on etsitty pitkin talvea ja nyt viimein Mykkäsen siirron myötä tämäkin osasto on kunnossa. Mykkäsen lisäksi maalivahtikolmikon muodostavat Tomi Kopra ja Miska Dufva. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen on erittäin tyytyväinen Mykkäsen liityttyä joukkueeseen: 

"Olemme koko talven etsineet kolmatta veskaria ja melkein jo luovutimme tämän suhteen, mutta onneksi tässä viime metreillä ennen sarjan alkua saimme Sampon meille. Kahdella maalivahdilla olisimme olleet siltä osin liian haavoittuvaisia. Saimme vielä lisäksi maalivahdin, jolla on tältä sarjatasolta jo reilusti kokemusta, joten paljon enempää emme olisi voineet toivoa. Nyt meillä on erinomainen kilpailutilanne myös maalivahtiosastolla ja se vie varmasti kaikkia veskareitamme eteenpäin", Halonen sanoi. 

Mykkänen liittyy Kissojen ryhmään hyvällä fiiliksellä ja luottavaisena: 

"Hyvä fiilis siirrosta! Joukkueessa on paljon tuttuja naamoja vuosien varrelta ja tämä helpotti päätöstä valita HaPK:n värit. Kova luotto on joukkueeseen ja siihen, että pystymme nousemaan Kakkoseen kauden päätteeksi. Henkilökohtaisesti tavoitteena on myös nousta selkeäksi avaavaksi maalivahdiksi", Mykkänen kertoi.