LähiTapiola otteluennakko: Suomen Cup 2. kierros HaPK Edustus - IPS

26.3.2024

Suomen Cup jatkuu HaPK:n osalta huomenna keskiviikkona 27.3.2024 toisen kierroksen ottelulla. Vastustajana on IPS ja ottelu pelataan Kotkassa Arto Tolsa Areenalla klo 19.00 alkaen. 

HaPK eteni toiselle kierrokselle kaatamalla ensimmäisen kierroksen ottelussa Nelosen RPS Lionsin numeroin 6-1. IPS kohtasi ensimmäisellä kierroksella niin ikään Nelosen joukkueen ja eteni jatkoon voittaen Liryn maalein 3-2.

HaPK ja IPS ovat toisilleen tutut joukkueet. Viimeisimmät keskinäiset ottelut ovat viime kauden sarjapeleistä, jolloin HaPK voitti kotiottelunsa maalein 5-0 ja Imatralla IPS puolestaan oli vahvempi numeroin 2-0.

"Kiva päästä pelaamaan taas kilpailullinen peli ja nähdä, missä tällä hetkellä menemme. Jatkopaikkaa totta kai tavoittelemme, mutta ehkä kuitenkin tärkeämpää näin kuukausi ennen sarjan alkua on se, miltä pelimme näyttää", HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen kertoo. 

Suomen Cupin toinen kierros HaPK Edustus - IPS keskiviikkona 27.3.2024 Kotkassa Arto Tolsa Areenalla klo 19.00. Liput 5 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Kausikortilla ilmainen sisäänpääsy.