Harjoitusottelut jatkuvat, perjantaina vastassa NouLa

16.3.2023

HaPK:n edustusjoukkueen valmistautuminen sarjakauteen jatkuu harjoitusottelun muodossa huomenna perjantaina 17.3.2023 Sipoossa Söderkullan tekonurmella klo 19.30. Vastustajana on Palloliiton Eteläisen alueen Kolmosessa pelaava järvenpääläinen NouLa. NouLa on HaPK:lle uusi tuttavuus, joukkueet eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet toisiaan. 

HaPK:n edellinen ottelu pelattiin vajaa viikko sitten, kun Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen tasaisessa koitoksessa MyPa nappasi 3-2 voiton. NouLa:n pelatuista otteluista ei ihan tarkkaa tietoa ole, ilmeisesti järvenpääläisjoukkue ei Suomen Cupiin tällä kaudella osallistunut. Oletettavasti heilläkin kuitenkin harjoitusotteluita on jo jokunen pelattuna. 

Kissojen kokoonpano perjantaille kokee jonkun verran muutoksia MyPa-otteluun verraten, sillä useampia pelaajia on erinäisten syiden takia poissa. Talvikauden aikana kokoonpanot ovat vaihdelleet otteluiden välillä aika rajustikin ja sen parhaan kokoonpanon löytäminen on vielä hieman vaiheessa. NouLa-ottelussa näyttöpaikan saa taas useampi MyPa-ottelussa vähemmän tai kokonaan ilman peliaikaa jäänyt pelaaja. 

Päävalmentaja Saku Halonen odottaa joukkueelta paluuta omalle hyvälle tasolle: 

"MyPa-ottelussa olimme vaisuja varsinkin ensimmäisellä jaksolla. Odotan, että huomisessa ottelussa joukkue on heti alusta alkaen nälkäinen ja valmiina peliin. Meillä on lisäksi vielä tiettyjen asioiden kanssa jonkin verran jumppaamista ja huomenna haluamme saada ainakin yläalueen prässin toimimaan paremmin. Lisäksi hyökkäyspelimme kaipaa lisää monipuolisuutta ja ennen kaikkea syvyysjuoksuja, joita halutaan myös huomenna nähdä huomattavasti MyPa-ottelua enemmän. Tietyt peruspalikat ovat hyvällä mallilla ja MyPaakin vastaan olimme pallon kanssa hyviä sinne hyökkäyskolmanneksen rajoille asti, mutta siellä loppuivat eväät kesken. Mennään nyt pala kerrallaan eteenpäin ja työstetään tätä osa-aluetta kuntoon", Halonen kertoo. 

Harjoitusottelu HaPK Edustus - NouLa, perjantaina 17.3.2023 Sipoossa Söderkullan tekonurmella klo 19.30.