Harjoitusottelut jatkuvat lauantaina 25.2.2023 Hämeenlinnassa

23.2.2023

HaPK:n edustusjoukkueen harjoitusottelut jatkuvat ylihuomenna lauantaina 25.2.2023, jolloin Kissojen bussin nokka suunnataan kohti Hämeenlinnaa. HaPK haastaa Säästöpankki Areenalla klo 15.15 alkavassa ottelussa Kakkosessa pelaavan Hämeenlinnan Jalkapalloseuran (HJS). 

HaPK:n edellinen harjoitusottelu on parin viikon takaa, jolloin Sipoon tekonurmella pelatussa ottelussa kaatui Kakkosen FC Futura komeasti 3-0. Nyt ohjelmassa on siis toinen peräkkäinen ottelu Kakkosen joukkuetta vastaan ja odotettavissa on vielä Futuraakin kovempi haaste. 

Kokoonpanotilanne elää hieman edelliseen Futura-otteluun nähden ja ikävä kyllä vieläkään HaPK ei pääse pelaamaan ottelua parhaalla tai edes lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen odottaa lauantain ottelua mielenkiinnolla: 

"HJS on vahva Kakkosen joukkue, joten edessä on kova haaste. Mutta sen takiahan näitä pelejä pelataan ja nyt pääsemme näkemään jälleen, missä oma pelimme menee tällä hetkellä suhteessa vahvaan Kakkosen joukkueeseen.Tuloksellisesti meillä ei ole mitään paineita eikä tulos näissä peleissä välttämättä se pääasia olekaan, vaikka totta kai aina pelaamme voitosta. Futura-ottelu oli meiltä jo melko ehjä ja tasapainoinen esitys ja siitä on hyvä jatkaa. Kokoonpano tulee jonkin verran vaihtumaan edelliseen otteluun verrattuna poissaolojen takia, mutta onneksi meillä on melko laaja rinki käytettävissä. Nämä ovat myös henkilökohtaisella tasolla pelaajille hyviä näyttöpaikkoja, jos näissä otteluissa suoriutuu hyvällä tasolla, niin suoriutuu varmasti myös Kolmosen sarjaotteluissamme", Halonen kertoo. 

HJS - HaPK Edustus, lauantaina 25.2.2023 Säästöpankki Areenalla Hämeenlinnassa klo 15.15.