Juuso Anttila vahvistamaan Kissojen toppariosastoa!

23.1.2023

HaPK:n edustusjoukkue on tänään solminut kautta 2023 koskevan pelaajasopimuksen haminalaislähtöisen Juuso Anttilan kanssa. Parhaiten topparin tontilla viihtyvä Juuso siirtyy vihreään Kissapaitaan Kotkan Peli-Karhuista. 

Anttila on nuoresta iästään huolimatta kokenut pelaaja, sillä tilille on kertynyt Kakkosen otteluita jo 43 kappaletta, joista 33 kahdella edellisellä kaudella PeKa:n paidassa. Anttila pelasi ensimmäistä kertaa Kakkosta jo kaudella 2019 KJP Sudet-joukkueen riveissä. Anttila on pelannut myös muutamia minuutteja FC KTP:n joukkueessa Ykköstä kausilla 2019 ja 2020 sekä Veikkausliigaa kaudella 2021. Anttila on nähty muutamaan otteeseen myös poikamaajoukkueissa. 

Juuso Anttilan kommentit sopimuksen teon jälkeen: 

"Kiva on palata HaPK:n riveihin lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen. HaPK:sta hommat ovat alkaneet ja kipinä lajiin syttynyt. Nykyjoukkueessa on paljon tuttuja kavereita ja treeneissä on ollut hyvä meininki. HaPK pelaa myös ensi kaudella viihdyttävää ja aktiivista jalkapalloa, jota kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan!" Anttila toteaa. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen kommentoi tuoreinta kiinnitystä seuraavasti: 

"Juuso tuo meille paljon lisää variaatioita alakertaan ja tietysti myös lisää kilpailua, joka vie kaikkia eteenpäin. Puolustuspäämme on vahvistunut viime kauteen nähden selvästi ja se on totta kai positiivinen asia. Juuson tulon myötä saamme lisää eritoten pallollista osaamista puolustuslinjaamme, sillä Juuson vahvuudet ovat nimenomaan pallon kanssa. Se antaa meille pelinavaamiseen uusia vaihtoehtoja. Todella hieno juttu, että Juuso palasi pitkän tauon jälkeen HaPK:n paitaan", Halonen sanoi. 

HaPK:n sopimuspelaajien määrä on tällä hetkellä 26.