Talven toisessa harjoitusottelussa vastassa TuPS

14.1.2023

HaPK pelaa talvikauden toisen harjoitusottelunsa huomenna sunnuntaina 15.1.2023 Sipoossa Söderkullan tekonurmella klo 14.15 alkaen. Vastaan asettuu Tuusulan Palloseura (TuPS). 

Ensimmäisen harjoitusottelunsa HaPK pelasi viikko sitten Ruonalan hallin pienellä kentällä FC LaPaa vastaan. Tuo ottelu päättyi Kissojen 3-2 voittoon.

TuPS-ottelussa Kissoilla on jälleen mukana iso rinki, kun Sipooseen matkataan peräti 20 pelaajan kokoonpanolla. Poissaolojakin on jokunen, mutta joukkuetta alkuviikolla vaivanneesta tautiaallosta huolimatta tähän otteluun saadaan iso rinki mukaan. Ottelu tulee olemaan osalle mukana olevista pelaajista debyytti HaPK-paidassa. 

TuPS pelaa Palloliiton eteläisen alueen Kolmosessa ja on näin ollen HaPK:lle uusi tuttavuus. Viime kaudella TuPS mm. tiputti Suomen Cupissa MyPa:n laulukuoroon heti ensimmäisellä kierroksella numeroin 1-0. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen nostaa esiin muutamia asioita, joita huomisessa ottelussa lähdetään parantamaan LaPa-otteluun nähden: 

"Peli varmasti muuttuu aika paljon jo ihan sen takia, että nyt ollaan ensimmäistä kertaa oikean kokoisella jalkapallokentällä. Tilaa on enemmän ja se ainakin meille sopii hyvin. Peliin lähtö pitää olla huomenna parempi, LaPaa vastaan aloitimme todella surkeasti. Toisena asiana nostan esille prässipelaamisen, jota on tässä myös harjoituksissa teroitettu. Emme voi jättää prässejä vajaaksi, jos lähdemme, niin silloin on mentävä loppuun asti. Kolmantena asiana haluamme nähdä, miten pelinavaamisemme toimii isommalla kentällä. Olemme sitä jonkin verran käyneet läpi ja Ruonalan pienellä kentälläkin saimme muutaman kerran toteutettua haluttuja asioita ihan kivasti. Harjoitusottelun luonteen mukaisesti peluutamme huomennakin isoa joukkoa pelaajia, jotta näemme, missä kukin tällä hetkellä menee", Halonen kertoo. 

HaPK Edustus - TuPS, sunnuntaina 15.1.2023 Sipoossa Söderkullan tekonurmella klo 14.15.