Harjoitusottelut käyntiin FC LaPaa vastaan

7.1.2023

HaPK:n edustusjoukkue pelaa harjoituskauden ensimmäisen harjoitusottelunsa huomenna sunnuntaina 8.1.2023 Ruonalan hallissa Kotkassa. Vieraaksi saapuu Kakkosesta kauden 2022 päätteeksi takaisin Kolmoseen pudonnut FC LaPa Lappeenrannasta. Ottelu alkaa klo 12.15. 

Ensimmäisessä harjoitusottelussa Kissaryhmä peluuttaa laajaa joukkoa pelaajia ja mukana on myös useita debyyttinsä HaPK:n paidassa tekeviä pelaajia. Harjoitusottelun tärkein anti tässä kohtaa onkin saada pitkän pelitauon jälkeen ylipäätään tuntumaa pelaamiseen sekä nähdä pelaajia harjoitusten lisäksi myös pelitilanteessa: 

"Kiva päästä pelaamaan ensimmäinen harjoituspeli heti tähän harjoituskauden alkuun. Sen kummempia odotuksia tai tavoitteita ei ole, tärkeintä on nähdä pelaajia pelitilanteessa ja saada minuutteja kaikille. Toki on muutamia pelillisiä asioita, joita yritämme heti ensimmäisestä pelistä alkaen peliimme tuoda. Pitää kuitenkin muistaa, että huominen ottelu pelataan todella pienessä Kotkan hallissa ja pieni kenttä muuttaa peliä todella paljon. Tärkeää on kuitenkin saada pitkän tauon jälkeen pikkuhiljaa taas pelituntumaa", HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen kertoo. 

Harjoitusottelu HaPK Edustus - FC LaPa, sunnuntaina 8.1.2023 Ruonalan hallilla Kotkassa klo 12.15.