Topi Pohjankoski pukeutuu vihreään HaPK-paitaan myös kaudella 2023!

4.1.2023

HaPK:n edustusjoukkue on tänään solminut jälleen yhden pelaajasopimuksen kaudelle 2023. Jo viime kaudella joukkueessa pelannut ja isossa roolissa ollut Topi Pohjankoski on tänään allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen. 

Pohjankoski oli tärkeä palanen Kissojen loistavan viime kauden palapelissä. Vasempana wingbackina esiintynyt Pohjankoski pelasi kaikkiaan 29 kilpailullista ottelua, eli väliin jäi vain yksi virallinen ottelu kauden 2022 osalta. Pohjankoski myös aloitti yhtä lukuunottamatta kaikki pelaamansa ottelut. Maaleja syntyi viime kauden aikana neljä. 

Topi Pohjankosken kommentit jatkosopimuksesta: 

"Mahtava fiilis! Treeneissä on ollut hyvä meininki ja on ollut hienoa nähdä, että myös uudet kaverit ovat päässeet hyvin sisään joukkueeseen. Uskon, että sama meno jatkuu myös pelikentällä ja toivottavasti myös kentän laidalla jatketaan siitä, mihin vime kaudella jäätiin", Pohjankoski totesi. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen ottaa myös ilolla vastaan Pohjankosken jatkon: 

"Topi oli iso pala meidän kokoonpanossa jo viime kaudella ja on tietysti hienoa, että saamme pitää Topin joukkueessa jatkossakin. Nyt ensi kauden ryhmään meillä on kilpailua myös laitapelaajien tonteille viime kautta enemmän, mutta se on vain ja ainoastaan hyvä asia ja vie pelaajia varmasti eteenpäin", Halonen kertoi. 

Kissoilla on nyt kasassa 25 sopimuspelaajaa. Joukkue on periaatteessa kasassa, joskin ovet ovat vielä auki ja varsinkin yhtä maalivahtia vielä haetaan: 

"Joukkue on tavallaan kasassa ja olemme tyytyväisiä siihen, miltä joukkue tällä hetkellä näyttää. Tavoite oli saada laadullista leveyttä lisää eri pelipaikoille ja sitä on nyt myös saatu. Yhtä veskaria vielä haemme ja kyllä meillä ovet ovat vielä avoinna muutenkin, jos joukkuetta selvästi vahvistavia pelaajia vielä vapaana on", Halonen sanoi.