Tomi Kopra jatkaa, pikkuveli Joni Kopra uutena mukaan!

20.11.2022

HaPK:n edustusjoukkue on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2023. Jatkosopimuksen on tehnyt maalivahti Tomi Kopra ja toinen kokonaan uusi pelaaja ensi kauden joukkueeseen on keskikenttäpelaaja Joni Kopra.

Tomi Kopralle kulunut kausi oli kolmas HaPK:n riveissä. Ensimmäinen kausi meni armeijan takia enemmän tai vähemmän ohi, mutta kaksi edellistä kautta Kopra on ollut joukkueen selkeä ykkösveskari. Kaudella 2022 Kopra pelasi 27 kilpailullista ottelua, joissa tilille kertyi 19 voittoa ja nollapelejä yhdeksän.

Joni Kopra on Kissaryhmässä uusi tuttavuus ja toinen kokonaan uusi pelaaja kauden 2023 kokoonpanossa. Kolme vuotta maalivahtiveljeään nuorempi Kopra siirtyy HaPK:n paitaan Kotkan Jäntevästä, jossa hän on pelannut kaksi edellistä kautta. Juniorivuosilta meriittilistalta löytyy mm. taitokilpailujen Suomen mestaruus.

Jatkosopimuksen tehnyt Tomi Kopra oli tyytyväinen jatkomahdollisuuteen Haminassa:

”Tosi kiva, että saan jatkaa Haminassa ja olla tässä projektissa mukana! Innolla odotan jo ensi kautta. Kiva juttu saada myös oma veli mukaan tähän ryhmään”, Tomi Kopra totesi.

Nuorempi Kopran veljeksistä odottaa myös jo tulevaa kautta mielenkiinnolla:

”Oli hieno homma tehdä sopimus tänne ja päästä tulevalle kaudelle uuteen jengiin pelaamaan. Mielenkiinnolla odotan, minkälaisia tuloksia tämän jengin kanssa tulee, on kuitenkin kova porukka kasassa. Joukkueessa on jonkin verran jo ennestään tuttuja pelaajia ja onkin taas kiva päästä pelaamaan vanhojen joukkuekavereiden kanssa ja nähdä, ovatko kemiat edelleen kohdillaan”, Joni Kopra kertoi.

Kissojen päävalmentaja Saku Halosen kommentit uusimmista sopimuspelaajista:

”Tomin jatko on meille ilman muuta tärkeä asia. Tomi on ollut kaksi edelliskautta meidän selvä ykkösmaalivahti ja on ottanut isoja kehitysaskelia etenkin päättyneellä kaudella. Tiedämme nyt tämän sopimuksen myötä, että meillä on jo riveissämme Kolmosen tasolle hyvä maalivahti, vaikka toki etsimme myös toista maalivahtia ja Tomille varteenotettavaa kilpailijaa sille tontille. Joni on mielenkiintoinen nuori pelaaja, jonka alkukautta hankaloittaa vielä jonkin verran armeija. Kyseessä on todella taitava ja monipuolinen pelaaja, josta on meille varmasti paljon iloa enkä epäile hetkeäkään, etteikö Joni pystyisi pelaamaan Kolmosessa isossa roolissa”, Halonen sanoi.

HaPK:n sopimuspelaajien määrä on nyt 19. Uusia sopimusuutisia mahdollisesti ensi viikon aikana.