Miika Kolsi palaa HaPK:n riveihin!

18.11.2022

HaPK:n edustusjoukkue on solminut 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen oman kasvattinsa Miika Kolsin kanssa. Kolsi palaa Kissapaitaan Hämeenlinnasta, jossa edusti päättyneellä kaudella Kakkosessa pelannutta Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa. 

Kolsi on nähty HaPK:n riveissä viimeksi kaudella 2019, jolloin hän oli FC KTP:n sopimuspelaaja, mutta pelasi kuitenkin kahdeksan ottelua Kissojen riveissä Kolmosessa. Kaksi edellistä kautta Kolsi on pelannut Kakkosta, kauden 2022 siis HJS:n paidassa ja kauden 2021 Mikkelissä MiPK:n riveissä. Kummallakin Kakkosen kaudella Kolsi oli joukkueensa runkopelaajia ja Mikkelissä hän toimi myös joukkueensa kapteenina. Kaudella 2022 Kolsi kirjautti tililleen yhteensä 26 kilpailullista ottelua HJS-paidassa ollen kaikissa pelaamissaan otteluissa avauskokoonpanossa. 

Mikä sai sitten Miikan palaamaan Haminaan? Annetaan miehen itse kertoa: 

"Tosi kiva on palata kotiin, onhan tässä hetki ehtinyt vierähtää siitä, kun olen viimeksi Kissoissa pelannut. Veljen kanssa en ole nyt pariin vuoteen päässyt pelaamaan samassa joukkueessa, joten pitäähän sekin asia nyt korjata. Oli tuossa useampi muukin vaihtoehto, mutta tällä hetkellä Haminassa on sellainen futisbuumi päällä, että tällaisesta mahdollisuudesta olisi ollut todella vaikea kieltäytyä", Kolsi kertoi. 

"Muistan, kun 15-vuotiaana pelasin ensimmäisiä pelejä HaPK:n edustusjoukkueessa ja silloin heitin samalla naureskellen, että olisi joskus niin hienoa pelata HaPK:n kanssa Kakkosta. Nyt nousu oli viime kaudella todella lähellä ja haluankin auttaa parhaani mukaan Kissoja nousemaan Kakkoseen, se oli yksi isoimmista syistä halulleni palata HaPK:n riveihin. On ollut todella sydäntä lämmittävää huomata, miten hyvin ihmiset viime kaudella löysivät katsomoon kannustamaan. Pidetään yhdessä huolta, että ensi kaudella sama jatkuu. Nähdään kesällä urheilukentällä!" Kolsi totesi. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen myhäilee tyytyväisenä uuden pelaajakiinnityksen varmistumista: 

"Erittäin hieno juttu, että saimme Miikan meille. Miikalla oli halu palata kotiin ja tulla mukaan tähän ainutlaatuiseen jalkapallobuumiin, joka Haminassa tällä hetkellä on ja tietenkin otamme tämän tason pelaajan avosylin vastaan. Miika tuo joukkueeseen nuoresta iästään huolimatta runsaasti kokemusta, johtajuutta ja ennen kaikkea erittäin taistelevan ja periksiantamattoman luonteensa, joka varmasti auttaa joukkuetta eteenpäin", Halonen sanoi. 

HaPK:lla on nyt 17 pelaajasopimusta kaudelle 2023. Lisää pelaajauutisia kuulemme sunnuntaina, pysykää kuulolla!