Teemu Pätäri jatkaa HaPK-paidassa!

14.11.2022

HaPK:n edustusjoukkue on solminut jälleen yhden jatkosopimuksen kaudelle 2023. Nimensä jatkopahviin laittoi kesken kauden KyPa:sta Kissoihin siirtynyt Teemu Pätäri. 

Pätäri siirtyi HaPK:n paitaan siis kesken viime kauden ja pelasi ensimmäisen ottelunsa Kissoissa heinäkuun puolivälissä. Pätäri vakiinnutti nopeasti paikkansa kolmen pelaajan alakerrassa vasempana topparina pelaten kaikkiaan 14 kilpailullista ottelua ollen aina avauskokoonpanossa. Kovaa taisteleva ja oikea-aikaisesti tilanteita katkova Pätäri oli tärkeä lenkki Kissojen puolustuslinjassa. 

Pätärin mukaan jatkosopimuksen tekeminen oli helppo päätös: 

"Helppoa oli tehdä päätös jatkosta, meillä on hyvä jengi ja mahtava joukkuehenki. Viime kaudella löysin kipinän uudelleen ja urakka jäi vielä viimeistä silausta vaille kesken. Pitäähän se saada myös itselle kokonainen kausi täällä alle, viime kausi oli henkilökohtaisesti vähän vajaa, kun tulin mukaan vasta heinäkuussa", Pätäri kertoi. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen pitää Pätärin jatkoa tärkeänä: 

"Ehdottomasti tärkeä jatkosopimus meille. Teme vakiinnutti nopeasti paikkansa avauskokoonpanossa kolmen topparin linjassamme ja oli tärkeä palanen alakerrassamme. Teme on kovaa taisteleva pelaaja, joka ei anna koskaan tuumaakaan periksi ja sellaisia pelaajia ei koskaan ole joukkueessa liikaa. Olen totta kai tyytyväinen, että Temekin halusi jatkaa meillä", Halonen totesi. 

Pätärin sopimuksen myötä HaPK:lla on ensi kaudesta sopimus nyt 16 pelaajan kanssa.