Joona Pasi ja Uku Tikerpuu jatkosopimuksiin!

12.11.2022

HaPK:n edustusjoukkue on solminut tänään kaksi uutta jatkosopimusta kaudelle 2023. Kissapaidassa jatkavat Kolmosen maalikuninkuuden päättyneellä kaudella voittanut Joona Pasi sekä alakerrassa luutinut virolaistoppari Uku Tikerpuu. 

Joona Pasille kausi 2022 oli heittämällä tähän mennessä uran paras. Viidennen kautensa HaPK:n edustusjoukkueessa pelannut Pasi pelasi päättyneellä kaudella yhtä vaille kaikissa otteluissa, otteluita kertyi vyölle 29. Näissä otteluissa Pasi osui maalipuiden väliin peräti 28 kertaa. Pasi voitti Kolmosen maalikuninkuuden tekemällä sarjaotteluissa kaikkiaan 24 osumaa. Yhdessä kärkiparinsa Nico Pietiläisen kanssa Pasi muodosti Kolmosen pelätyimmän hyökkäyskaksikon. 

Uku Tikerpuulle kulunut kausi oli kolmas Kissojen riveissä. Topparin tontilla parhaiten viihtyvä Tikerpuu esiintyi kuluneella kaudella 15 ottelussa ollen avauskokoonpanossa 11 kertaa. 

Joona Pasi oli sopimuksen teon jälkeen hyvillä fiiliksillä: 

"Hyvät fiilikset totta kai. Päättynyt kausi oli meiltä erittäin hyvä, oltiin ensimmäistä kertaa sarjan kärkipäässä, mutta se kaikkein kirkkain kruunu eli nousu jäi vielä saavuttamatta. Ensi kaudella tavoitteena on tietenkin saavuttaa se nyt puuttumaan jäänyt kirkkain palkinto, eli nousta tämän jengin kanssa Kakkoseen", Pasi kommentoi. 

Uku Tikerpuu oli niin ikään tyytyväinen jatkopahviin: 

"Todella hyvän kauden jälkeen päätös jatkaa Kissalaumassa oli selvää. Olen iloinen saadessani jatkaa tässä upeassa joukkueessa. Ei muuta kuin kohti uutta kautta ja toivottavasti vielä parempia tuloksia", Tikerpuu sanoi. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen hymyili tyytyväisenä uusimpien kiinnitysten jälkeen: 

"Joukkueen rakentaminen etenee mukavasti ja nyt saimme jälleen päättyneen kauden runkopelaajilta nimet jatkosopimuksiin. Joona pelasi erinomaisen kauden ja teki ison määrän maaleja, mutta vieläkin näen Joonan pelaamisessa paljon potentiaalia parempaan. Yhdessä Pietiläisen Nicon kanssa he varmasti muodostavat tehokkaan hyökkäyskaksikon ensi kaudellakin. Uku pelasi päättyneellä kaudella hieman vähemmän otteluita, mutta oli kuitenkin tärkeä pala alakerran pelaajistossa. Tiettyjä asioita pyritään laittamaan Ukun kohdalla vielä paremmalle mallille, jotta hän pystyy myös ottamaan sen seuraavan askeleen pelaajana", Halonen totesi. 

HaPK:lla on nyt 15 sopimuspelaajaa kaudelle 2023. Seuraavan kerran pelaajauutisia kuullaan ensi viikolla.