Alakerran luottomiehet Joonatan Lassila ja Ville Piispa jatkavat HaPK:ssa!

31.10.2022

HaPK.n edustusjoukkue on tänään solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2023. Nimensä sopimuspaperiin laittoivat alakerran luottomiehet Joonatan Lassila sekä Ville Piispa. 

Lassila kuului HaPK:n ehdottomiin avainpelaajiin päättyneellä kaudella. Kolmen topparin linjassa yleensä oikealla esiintynyt Lassila pelasi kaikkiaan 27 kilpailullisessa ottelussa ollen aina avauskokoonpanossa. Maaleja Lassila teki neljä, yhden heti kauden ensimmäisessä kilpailullisessa ottelussa Suomen Cupissa ja loput kolme syntyivät sarjapeleissä kauden loppupuolella. 

Lassilan tavoin myös Ville Piispa kuului kaudella 2022 HaPK:n avainpelaajiin. Piispa johti joukkoja kolmen topparin linjassa keskellä ja pelasi kaikkiaan 25 kilpailullisessa ottelussa ollen niin ikään aina avauskokoonpanossa. Piispakin ehti kauden aikana kolmesti maalintekoon, kaikki maalit syntyivät sarjapeleissä. Piispa kuului myös Kissojen kapteenistoon päättyneellä kaudella. 

Joonatan Lassila kommentoi uunituoretta jatkosopimusta seuraavasti: 

"Hyvät fiilikset sopimuksesta ja tulevasta kaudesta. Meillä oli hyvä joukkuehenki koko viime kauden ajan ja sen avulla pääsimme pitkälle, vaikka nousu jäikin saavuttamatta. Uskon, että ensi kaudella pystymme vielä parantamaan", Lassila kertoi. 

Ville Piispa toivoo Haminaan syntyneen futisbuumin vain kasvavan tulevan kauden aikana: 

"Erittäin helppo päätös oli tehdä jatkosopimus. Seura on täynnä mahtavia tyyppejä pelaajista ja taustoista aina faneihin asti. Viime kaudella oli hienoa nähdä pienen futisbuumin syntymistä Haminassa. Toivottavasti sitä kasvatetaan ensi kaudella. Jos itsellä ei joukkueelle muuta annettavaa enää ole, niin nostetaan ainakin keski-ikää reilusti", Piispa jutusteli. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen oli tyytyväinen alakerran luottoratsujen jatkoon: 

"Kaksi erittäin tärkeää jatkosopimusta meille. Nämä herrat olivat päättyneelläkin kaudella ensimmäisten nimien joukossa pelistä toiseen, kun kokoonpanoa piirrettiin paperille. Vahva kausi molemmilta ja en näe mitään syytä, etteikö ensi kausi voisi olla kummallakin vielä parempi", Halonen sanoi. 

HaPK:lla on nyt yhdeksän pelaajasopimusta kaudelle 2023.