LähiTapiola otteluennakko: Sarjapeli HaPK Edustus - RPS Lions

2.6.2022

HaPK:n edustusjoukkueen pelitahti jatkuu tiiviinä, kun joukkue on jälleen tositoimissa huomenna perjantaina 3.6.2022. Kissalauma pääsee viimein korkkaamaan sarjapelien osalta oikean kotikenttänsä, eli Haminan urheilukentän. Vieraaksi saapuu Ruokolahdelta RPS Lions. Ottelu alkaa klo 18.30. 

HaPK pelasi edellisen kerran viime sunnuntaina, jolloin vierailu Mikkelissä MiPK:n isännöimässä ottelussa toi täydet kolme pistettä 1-0 voitolla. Kissojen neljän sarjaottelun saldo on kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. 

RPS Lions on puolestaan pelannut viisi ottelua, joista se on voittanut yhden ja hävinnyt neljä. Edellisessä ottelussaan Lions kärsi viime maanantaina 5-1 tappion SavU:n vieraana. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen tietää, että perjantaina on edessä kova fyysinen kamppailu: 

"RPS Lions on kokenut ja fyysinen joukkue, joka ei anna mitään ilmaiseksi. Vaikka he ovat keränneet vasta kolme pistettä viidestä ottelustaan, emme anna sen hämätä. Tiedämme kyllä, että joukkueesta löytyy Kolmosen tasolle laatua vaikka kuinka paljon ja voitto Kultsusta osoittaa sen", Halonen kommentoi. 

HaPK:n kokoonpano tulee perjantain otteluun muuttumaan jonkin verran siitä, mitä se on alkukauden otteluissa ollut: 

"Joitakin poissaoloja on perjantaina ja se avaa nyt niille pelaajille mahdollisuuden, jotka alkukaudella ovat pelanneet vähemmän. Pelejä on tiiviiseen tahtiin ja tarvitsemme laajaa pelaajarinkiä jatkossakin. Tämä on nyt jo kolmas ottelu meille kymmeneen päivään ja voi olla ihan hyväkin asia, että kentälle tulee nyt tuoreita jalkoja", Halonen toteaa. 

HaPK Edustus - RPS Lions, perjantaina 3.6.2022 Haminan urheilukentällä klo 18.30. Liput 5 €, alle 15v ilmainen sisäänpääsy. Myös kannattajakortilla ilmainen sisäänpääsy.