LähiTapiola otteluennakko: Sarjapeli KJP - HaPK Edustus

28.4.2022

HaPK:n edustusjoukkueen kausi jatkuu vierasottelulla perjantaina 29.4.2022. HaPK matkustaa tuolloin Kouvolaan Sarkolan tekonurmelle KJP:n vieraaksi. 

Kumpikin joukkue aloitti kautensa voitolla. KJP kaatoi vierasottelussa SavU:n maalintekokilpailun jälkeen numeroin 6-5. HaPK sen sijaan aloitti kotiottelulla ja nappasi voiton MyPasta lukemin 4-1. 

Joukkueet pelasivat talvikauden aikana myös yhden harjoitusottelun, tuolloin päädyttiin hurlumhei-ottelun päätteeksi 4-4 tasatulokseen. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen odottaa KJP-ottelusta tasaista kamppailua: 

"KJP on hyvä joukkue, heitä ei ole ennakkokaavailuissa nostettu ihan kärkijoukkueiden joukkoon, mutta minun papereissani KJP on joukkue, joka pystyy kuitenkin voittamaan kenet tahansa tässä sarjassa. Kokenut runko jatkaa, itse asiassa vielä vahvistui muutamilla MyPassa viime kaudella pelanneilla pelaajilla. Lisäksi joukkueessa on paljon nuoria potentiaalisia pelaajia, jotka pystyvät Kolmosessa pelaamaan hyvällä tasolla. Vaikea peli taas edessä, mutta niin tässä sarjassa kaikki pelit ovat", Halonen kommentoi. 

Kissojen kokoonpano hieman elää MyPa-ottelusta, mutta terveystilanne on silti kohtalainen näin KJP-ottelun alla: 

"Muutamia muutoksia MyPa-otteluun verrattuna tulee. Pieniä loukkaantumisia on ja niiden kanssa emme tietenkään ota tässä vaiheessa kautta mitään riskejä. Kausi on pitkä ja pelejä tulee koko ajan tiiviiseen tahtiin", Halonen kertoo. 

KJP - HaPK, perjantaina 29.4.2022 Kouvolassa Sarkolan tekonurmella klo 18.30.