Viisi uutta pelaajasopimusta! Lennart Voikar, Jimi Lassila ja Joonatan Lassila siirtyvät HaPK:n riveihin, lisäksi kaksi jatkosopimusta

22.1.2022

HaPK:n edustusjoukkue on solminut viisi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2022. 

Uusina pelaajina mukaan liittyvät Lennart Voikar, Joonatan Lassila sekä Jimi Lassila. Kolmikko siirtyy HaPK:n paitaan Peli-Karhuista. 

Jatkosopimuksen ovat tehneet maalivahti Tomi Kopra sekä keskikenttäpelaaja Jani Jokela. 

Jimi Lassila on pelipaikaltaan hyökkääjä, joka teki Peli-Karhuille viime kaudella Kakkosessa kaksi osumaa ja sitä edellisellä kaudella 11 maalia PeKa:n pelatessa Kolmosta. Velipoika Joonatan pelaa sen sijaan topparina. Kumpikin Lassila on edustanut HaPK:a myös aiemmin muutama kausi sitten. 

Lennart Voikar on edustanut kaksi edelliskautta Peli-Karhuja ja sitä ennen pääkaupunkiseudulla PK-35:a. Monipuolinen Voikar pystyy pelaamaan sekä keskikentällä, että topparina. 

Tomi Kopra on HaPK:n ensimmäinen maalivahtikiinnitys kaudelle 2022. Kopra on edustanut HaPK:a jo kaksi edelliskautta. Ensimmäinen kausi meni armeijan takia pienellä vastuulla, mutta viime kaudella Kopra oli selkeä ykköstorjuja. 

Jani Jokelan paras pelipaikka löytyy keskikentältä, mutta tarvittaessa Jokela pystyy tuuramaan myös muilla tonteilla. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen kommentoi tyytyväisenä tuoreita pelaajasopimuksia: 

"Loistavia kiinnityksiä jälleen meille. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme nämä kolme uutta veijaria meille. Lassilan veljekset sekä Lennu tulevat olemaan meillä varmasti avainrooleissa tulevalla kaudella. Näiden pelaajien mukana joukkueeseen tulee paljon laatua ja kokemusta, vaikka nuorista pelaajista on silti edelleen kyse. Näimme jo tämän päivän harjoitusottelussamme Jontulta ja Lennulta erinomaisen esityksen, Jimi on vielä toipilaana sivussa", Halonen kertoo. 

Kaksi jo ennestään tuttua pelaajaa päättivät myös jatkaa Kissapaidassa: 

"Tomin jatko on meille erittäin tärkeä asia. Meillä ei ole ollut yhtään maalivahtia vielä sopimuspelaajien listalla ja toki tarvitsemme myös veskariosastolle vielä leveyttä. Tomin myötä meillä on kuitenkin jo Kolmosen tasolle hyvä veskari riveissämme, sen Tomi osoitti jo viime kaudella. Janin paras pelipaikka löytyy keskikentältä, jossa meillä on tulevalla kaudella erittäin kova kilpailu pelipaikoista. Mutta pitää muistaa, että terve kilpailu joukkueen sisällä kehittää pelaajia entisestään", Halonen sanoo. 

HaPK:lla on nyt kaikkiaan 22 sopimuspelaajaa ensi kaudeksi. Joukkueen runko alkaa olla kasassa. Muutamia pelaajia joukkueeseen kuitenkin vielä halutaan, jotta rinki on riittävän leveä ja kestää myös poissaoloja. 

"Tilanne on nyt jo hyvä, en olisi vielä jokunen kuukausi sitten uskonut, että tammikuun lopulla olisimme tällaisessa tilanteessa. Lähellä oli, ettemme joutuneet luopumaan kokonaan Kolmosen sarjapaikasta, mutta nyt tilanne on täysin toinen ja olemme saaneet viime kaudelta jatkavien pelaajien lisäksi joukkueeseen lisää laatua ja osaamista, voi suoraan sanoa, että kovia vahvistuksia. Tästä on hyvä jatkaa talvikautta eteenpäin", Halonen päättää.