HaPK:lle kova kaappaus, maaliruisku Nico Pietiläinen siirtyy Kissoihin!

20.1.2022

HaPK:n edustusjoukkue on tehnyt tänään merkittävän pelaajasopimuksen. Kaksi edelliskautta Peli-Karhuja edustanut hyökkääjä Nico Pietiläinen on solminut kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen HaPK:n kanssa. Pietiläisellä oli kauden 2022 kattava pelaajasopimus Peli-Karhujen kanssa, mutta tuo sopimus on purettu ja näin Pietiläinen on vapaa siirtymään toiseen seuraan. 

Pietiläinen tunnetaan kovana maalintekijänä, viime kaudella Kakkosessa Pietiläinen paukutti 15 ottelussa viisi osumaa, sitä edellisellä kaudella PeKa:n pelatessa Kolmosessa maaleja syntyi peräti 23 kappaletta 15 ottelussa. Voidaan siis perustellusti sanoa, että Kissoilla on nyt kovan luokan maalintekijä joukkueessaan. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen hymyilee leveästi ja syystäkin: 

"Mahtava juttu, että saimme Nicon meille. Kun kuulin, että sopimus PeKa:n kanssa on purettu, aloitimme heti keskustelut mahdollisuudesta pelata Kissojen paidassa. Tänään laitoimme nimet alle sopimukseen ja homma on selvä. Jos mietitään nyt vaikkapa kahta edelliskautta, niin tällainen takuuvarma maaliruisku meiltä on joukkueesta oikeastaan puuttunut. Jokainen valmentaja haluaa joukkueeseensa pelaajan, joka osaa laittaa palloa maaliin paikan saadessaan. Tämä on meille todella iso juttu ja hienoa, että Nico halusi meille tulla. Se kertoo myös meidän toiminnastamme paljon, että tämän tason pelaaja haluaa tulla Haminaan", Halonen myhäilee. 

HaPK:lla on nyt kaikkiaan 17 sopimuspelaajaa kaudelle 2022. Lisää sopimusuutisia jo tällä viikolla.