Kuusitoista pelaajasopimusta kasassa, Joona Pasi jatkaa HaPK:n paidassa myös kaudella 2022

13.1.2022

HaPK:n edustusjoukkueen kuudestoista sopimuspelaaja kaudelle 2022 on Joona Pasi. Kissojen avainpelaajiin kuuluneen Pasin jatkosopimus on HaPK:lle mieluinen uutinen, sillä Pasi on ollut tärkeä lenkki joukkueen hyökkäyspelaamisessa. Päättynyt kausi 2021 oli Pasille hankala, sillä loukkaantumiset vaivasivat pitkin kautta. Nyt paikat ovat kuitenkin kunnossa ja Pasi pääsee harjoituskauteen terveenä. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen on mielissään Pasin jatkosopimuksesta: 

"Ilman muuta meille tärkeä jatkosopimus, Joona on kunnossa ollessaan meille tärkeä palanen ja omaa sellaisia vahvuuksia, mitä ei meiltä kovin monelta muulta, jos keneltäkään, löydy. Viime kausi oli hankala Joonalle loukkaantumisten takia, mutta nyt tilanne näyttää hyvältä, sillä paikat ovat kunnossa ja toivotaan, että Joona saa harjoitella nyt terveenä talven läpi. Silloin tulemme näkemään varmasti hyviä otteita myös sarjakauden aikana", Halonen kertoo. 

Joukkueen rakentaminen on sujunut suunnitellussa aikataulussa. Tammikuu on kohta puolivälissä ja HaPK:lla on nyt 16 sopimuspelaajaa. Tammikuun aikana joukkue on tarkoitus saada pääosin kasaan. Halonen on melko tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen: 

"Melko hyvä tilanne meillä on jo tällä hetkellä, mutta tämä ei tietysti vielä riitä. Sinne lähemmäs 25 sopimuspelaajaa pitäisi päästä ja tiettyihin ruutuihin meillä ei vielä ole ketään. Toivotaan, että ensi viikolla pääsemme taas kertomaan pelaajauutisia", Halonen toteaa.