Neljä sopimusta lisää! Mamet Mula, Ilmari Kontunen, Lauri Labbas ja Jonne Hannula jatkavat Kissapaidassa

4.12.2021

HaPK:n edustusjoukkue on solminut kauden 2022 kattavan sopimuksen neljän päättyneelläkin kaudella mukana olleen pelaajan kanssa. 

Mamet Mula, Ilmari Kontunen, Lauri Labbas ja Jonne Hannula jatkavat HaPK:n riveissä myös ensi kaudella. Kokeneet Mula ja Kontunen tuovat joukkueeseen tarvittavaa kokemusta ja kumpikin ovat varmasti tärkeitä pelaajia ensi kauden ryhmässä. 

Hannulan päättynyt kausi meni käytännössä kokonaan ohi armeijan takia, mutta joulukuussa armeijasta kotiutuva Hannula pääsee valmistautumaan uuteen kauteen täysipainoisesti ja nälkää varmasti riittää, kun pelit jäivät kaudella 2021 kokonaan väliin. 

Labbas tuli mukaan kesken viime kauden ja pääsi joukkueeseen sisään erinomaisesti pelaten ensimmäiset miesten pelinsä esittäen näissä jo hyviä otteita. Nyt myös Labbas pääsee valmistautumaan uuteen kauteen joukkueen mukana ja tulee varmasti ottamaan isoja kehitysaskelia eteenpäin. 

Päävalmentaja Saku Halonen on tyytyväinen tuoreisiin sopimuksiin: 

"Meille tärkeitä pelaajia saatiin kiinnitettyä myös ensi kauden ryhmään, totta kai olen tyytyväinen. Ile ja Mamet tuovat nuoreen joukkueeseen tarvittavaa kokemusta, Jonne ja Lauri taas edustavat sitä nuorempaa osastoa. Joukkueen rakentaminen on lähtenyt mukavasti liikkeelle ja toivottavasti voimme lähipäivinä jo julkaista jälleen muutaman uuden sopimuksen", Halonen kertoo. 

HaPK:lla on nyt sopimus ensi kaudesta seitsemän pelaajan kanssa.