Ensimmäiset sopimuspelaajat kaudelle 2022: Olli Kokkonen, Jonathan Kuva ja Jasper Luttinen

3.12.2021

HaPK:n edustusjoukkue on tehnyt kolme ensimmäistä pelaajasopimusta kaudelle 2022. 

Päättyneelläkin kaudella HaPK:a edustaneet Olli Kokkonen ja Jonathan Kuva ovat tehneet jatkosopimuksen kaudelle 2022. Ensimmäisenä uutena nimenä joukkueeseen on kiinnitetty Jasper Luttinen, joka siirtyy HaPK:n paitaan HaTP:n riveistä. 

Olli Kokkonen pelasi päättyneellä kaudella ensimmäisen kautensa miesten sarjoissa ja hyvin pelasikin. Kokkonen oli läpi kauden HaPK:n avainpelaajia ja palkittiin ansaitusti Vuoden pelaaja-palkinnolla kauden päätteeksi. 

Jonathan Kuva edustaa Kissojen nuoressa joukkueessa jo kokeneempaa osastoa, vaikkei mistään vanhasta pelaajasta vielä olekaan kysymys. Kuva on edustanut HaPK:a jo useamman kauden ajan ja viihtyy parhaiten laitapakin roolissa. 

Ensimmäinen uusi tulokas joukkueeseen on Jasper Luttinen. Luttinen pelasi viime kaudella toisen haminalaisseuran HaTP:n riveissä, mutta on edustanut myös Kissoja, viimeksi kaudella 2017 pelaten sekä Kolmosta että Vitosta silloisessa HaPK:n kakkosjoukkueessa. Juniorivuosina Luttinen on HaPK:n lisäksi pelannut PeKa:n ja KTP:n riveissä. 

Päävalmentaja Saku Halonen on tyytyväinen, että pelaajasopimusten tekeminen saatiin heti käyntiin: 

"Hienoa, että saimme ensimmäiset sopimukset nyt jo tehtyä ja joukkueen rakentamisen toden teolla käyntiin. Kokkonen ja Kuva ovat meille jo tuttuja pelaajia ja varmasti tärkeitä palasia myös kauden 2022 joukkueessa. Luttinen tulee uutena mukaan Vitosesta, mutta on osoittanut jo avoimissa harjoituksissa pystyvänsä pelaamaan korkeammallakin tasolla", Halonen kertoo. 

Joukkueen rakentaminen jatkuu ja seuraavia pelaajauutisia voidaan odottaa lähipäivinä.