LähiTapiola otteluennakko: Jatkosarjan peli KJP - HaPK Edustus

8.10.2021

HaPK:n edustusjoukkue päättää runsaasti erilaisia vastoinkäymisiä ja takaiskuja sisältäneen jalkapallokautensa huomenna lauantaina 9.10.2021 Kouvolassa KJP:n vieraana. Ottelu pelataan Sarkolan tekonurmella klo 15.00 alkaen. 

Ottelulla ei ole sen kummempaa panosta enää kummallekaan joukkueelle, sillä molempien ryhmien sarjapaikka on ollut turvattu jo muutaman kierroksen ajan. Joukkueet kohtasivat alkusarjan ottelussa elokuun alkupuolella Haminassa ja tuolloin HaPK otti erittäin tärkeän 1-0 voiton. 

Nyt tilanne otteluun lähdettäessä on tyystin erilainen kuin elokuun alun ottelussa. KJP on esiintynyt alemmassa jatkosarjassa vahvasti, tosin edellisen ottelunsa KJP hävisi STPS:n vieraana Savonlinnassa. Sitä ennen KJP kaatoi kuitenkin PeKa/KyPan vahvan esityksen jälkeen numeroin 3-0. HaPK:n edellinen ottelu päättyi myös tappioon, kun Union Plaani haki pisteet Haminasta numeroin 0-2. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen ei viimeiseen otteluun juurikaan odotuksia enää aseta: 

"Ei ole oikeastaan ihmeempiä odotuksia, käydään pelaamassa peli pois ja sen jälkeen siirrytään saunomaan tämän erittäin tapahtumarikkaan ja vaikean kauden pölyjä pois iholta. Siinä voi jokunen tunti vierähtää, mutta onneksi on koko ilta ja yö aikaa. Lähdemme KJP-otteluun suoraan edellisen pelin jälkimainingeista, kertaakaan emme ole tällä viikolla harjoitelleet, kun pelaajia ei ole ollut sellaista määrää, että harjoituksia olisi ollut mitään mieltä pitää. Tämäkin ehkä kertoo tästä meidän tilanteestamme ja kaudestamme aika paljon, tätä tämä on ollut viimeiset pari kuukautta", Halonen tuskailee. 

Joka tapauksessa Halonen uskoo, että joukkue haluaa taistella vielä viimeisen ottelun voitosta: 

"Ainahan kausi olisi mukavampi päättää voittoon, joten uskon, että pelaajat kyllä syttyvät taistelemaan vielä kerran, tai ainakin toivon niin. Tämä tulee olemaan tämän joukkueen viimeinen ottelu yhdessä, joten siinäkin mielessä toivon ja uskon, että pelaajat haluavat vielä kerran laittaa kaiken likoon toistensa ja tämän joukkueen puolesta", Halonen toteaa. 

KJP - HaPK Edustus, lauantaina 9.10.2021 Sarkolan tekonurmella Kouvolassa klo 15.00.