LähiTapiola otteluennakko: Jatkosarjan peli Liry - HaPK Edustus

16.9.2021

HaPK:n edustusjoukkue pelaa toisen jatkosarjan ottelunsa huomenna perjantaina 17.9.2021. Kyseessä on jälleen vierasottelu ja nyt suuntana on Lappeenranta, siellä Lauritsalan tekonurmikenttä ja klo 18.30 alkavassa ottelussa isäntänä toimii Liry. 

Ottelu on kummallekin alemman jatkosarjan toinen. Liry aloitti jatkosarjan 3-2 tappiolla KJP:a vastaan, kun taas HaPK nappasi pisteen Etelä-Kymenlaakson paikallisottelussa PeKa/KyPa:n vieraana. 

Joukkueet eivät ole vielä tällä kaudella kohdanneet toisiaan. Liry kuuluu niihin joukkueisiin, joita vastaan HaPK joutui koronatartuntojen takia perumaan alkusarjan ottelunsa ja lopulta sitä ei pelattu lainkaan.

Huomenna on varmasti odotettavissa tasainen Kolmosen kamppailu Lappeenrannan viilenevässä syysillassa. Kissojen kokoonpano ei tällä(kään) kertaa pullistele pelaajista: 

"Tällä hetkellä näyttää siltä, että saamme peräti kaksi vaihtopelaajaakin mukaan. Kokoonpano tähän otteluun nimettiin jo alkuviikosta ja "vasta" viisi pelaajaa tuosta alkuperäisestä ryhmästä on taas joutunut jäämään erinäisistä syistä pois pelistä, mutta tähän alkaa jo tottua. Jos nyt muutoksia ei enää tule, niin neljä uutta kaveria edelliseen peliin nähden saadaan mukaan, mutta vastapainoksi taas neljä pelaajaa myös puuttuu edellisen ottelun kokoonpanosta", HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen kertoo perjantain ottelun pelaajatilanteesta. 

HaPK pelasi viikko sitten jatkosarjan avausottelussa ensimmäistä kertaa kuukauteen ja pisteeseen paikallisottelusta oltiin Kissojen leirissä tyytyväisiä: 

"Ihan hyvä alku jatkosarjalle, varsinkin niin pitkän pelitauon jälkeen. Huomisestakaan ei nyt oikein tiedä, mitä odottaa, kun niin monta uutta kaveria tulee taas mukaan ilman minkäänlaista pelituntumaa. Tällä viikolla treenit ovat taas olleet muutaman pelaajan kanssa höynän pyörittelyä, no tänään illalla saamme ehkä kymmenkunta pelaajaa paikalle, kun käymme pitkästä aikaa ottamassa vähän tuntumaa tekonurmeen ennen huomista ottelua. Käytetään taas näitä vanhoja tylsiä lausahduksia, laitetaan kaikki peliin huomenna ja sitten nähdään, mihin se riittää", Halonen toteaa. 

Liry - HaPK Edustus, perjantaina 17.9.2021 Lauritsalan tekonurmella Lappeenrannassa klo 18.30.