LähiTapiola otteluennakko: Sarjapeli IPS - HaPK Edustus

12.8.2021

HaPK:n edustusjoukkueen ottelut jatkuvat huomenna perjantaina 13.8.2021 vierasottelulla Imatralla, jossa Kissoja isännöi IPS. Ottelu pelataan Karhumäen nurmella klo 18.30 alkaen. 

IPS on hyvän alun jälkeen hieman hyytynyt ja edellisestä kolmesta ottelusta joukkue on kerännyt kolme pistettä. Viimeisimmässä ottelussaan IPS kohtasi sarjakärki Kultsun, joka pöllytti imatralaisia Karhumäen nurmella peräti 1-6 numeroin. Imatralaisjoukkue on kuitenkin erittäin hyvä nippu Kolmoseen ja pelaa vahvaan pallonhallintaan ja lyhytsyöttöpeliin perustuvaa jalkapalloa. Joukkueesta löytyy myös erinomaisia yksilöitä, jotka pystyvät omilla suorituksillaan ratkomaan otteluita. 

HaPK:n kuntokäyrä osoittaa taas tällä hetkellä ylöspäin, viimeisen kolmen ottelun otannalla Kissaryhmä on sarjan viidenneksi kuumin joukkue. Kolme edellistä ottelua on tuottanut kaksi voittoa ja näin ollen kuusi pistettä. Edellisessä ottelussaan reilu viikko sitten keskiviikkona HaPK kaatoi kotikentällään KJP:n numeroin 1-0. Imatralle HaPK matkaa kuitenkin, ikävä kyllä jälleen, todella ohuella ja kapealla kokoonpanolla. Kissojen päävalmentaja Saku Halonen pyöritteleekin päätään ottelupäivän aattona: 

"Juuri ja juuri kokoonpano kasassa huomiselle, joten ei tässä hurraa-huutoja huudella. Kaksi pelaajaa lähtee yhteistyöseura Virolahden Sammosta matkaan, jotta edes saadaan se kokoonpano kasaan. Poissaolijoiden lista on pitkä kuin nälkävuosi, olikohan nyt 14 vai 15 pelaajaa vaan pois tästä ottelusta. Sairastupa täyttyy tällä hetkellä aika kovaa tahtia, KJP-ottelun jälkeen tipahti jälleen kaksi pelaajaa pois vahvuudesta. Loukkaantuneiden lisäksi porukkaa on armeijassa ja muutamilla on työesteitä ja mitä lie muita syitä poissaoloille", Halonen toteaa. 

Halonen odottaa erittäin kovaa iltapuhdetta Karhumäen montussa:

"IPS on ehdoton ennakkosuosikki kotonaan, heillä on vahva ryhmä ja vaikka ovat nyt muutaman ottelun hävinneetkin, niin silti sieltä löytyy paljon laatua. Varsinkin pallollinen pelaaminen on kotijoukkueen vahvuus ja sitä rytmiä meidän pitäisi pystyä parhaamme mukaan rikkomaan. Ei se helppoa kuitenkaan näistä lähtökohdista taas ole, olisihan se ollut kiva päästä IPS haastamaan vähän paremmista lähtökohdista, kun meilläkin on peli ollut ihan mukavasti uomissaan. Mutta näillä pelimerkeillä mennään mitä on ja sillä selvä", Halonen päättää. 

IPS - HaPK Edustus, perjantaina 13.8.2021 Karhumäen nurmella Imatralla klo 18.30