LähiTapiola otteluennakko: Sarjapeli SavU - HaPK Edustus

18.6.2021

HaPK:n edustusjoukkueen taival Palloliiton Itäisen alueen Kolmosen B-lohkossa jatkuu lauantaina 19.6.2021. Edessä on jälleen vierasottelu, nyt on vuorossa reissu Mikkeliin Rantakylän nurmelle SavU.n vieraaksi klo 15.00 alkavaan otteluun. 

HaPK avasi kautensa vahvalla esityksellä viikko sitten Joutsenossa sarjan ykkössuosikki Kultsun vieraana. Kissaryhmä oli pisteessä kiinni aivan viime hetkille asti ja pettymys olikin kova, kun piste menetettiin aivan ottelun loppuvaiheilla. Joka tapauksessa HaPK.n esityksessä oli paljon positiivista ja erittäin hyviä asioita, joita pitää pystyä ottamaan mukaan myös tuleviin otteluihin. 

SavU puolestaan aloitti kautensa kotiottelulla Imatran Palloseuraa vastaan ja tuon ottelun SavU voitti lukemin 3-1. Jos viikko sitten kissojen isäntänä toiminut Kultsu on sarjan ykkössuosikki, niin lauantain vastustaja SavU kuuluu varmasti etukäteen ajateltuna niihin Kultsun kovimpiin haastajiin sarjan kärkipäässä. Ykkösessä pelaavan MP:n farmijoukkueena SavU on nykyisin vahvasti MP-leimainen ja pelaajisto koostuukin pääosin MP:n A-juniori-ikäisistä pelaajista höystettynä muutamalla SavU:n omalla pelaajalla. Farmisopimus takaa sen, että SavU saa ottelusta toiseen vahvan nipun jalkeille. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen odottaa myös tulevalta lauantailta erittäin kovaa haastetta: 

"Ei tämä sarjan alku meille todellakaan helppo ole. Ensin voittajasuosikki Kultsu vieraissa ja heti perään ehkä se kovin haastaja ja sekin vieraissa. Toivottavasti tuo Kultsu-ottelun vahva esitys ja lähes mukaan napattu piste kantavat myös tähän toiseen peräkkäiseen haastavaan vierasotteluun. Pelissämme oli Joutsenossa paljon hyviä elementtejä ja ennen kaikkea se ilme, jolla pelaajamme tekivät yhdessä töitä kentällä ja laittoivat itseään likoon, pitää näkyä myös SavU-ottelussa", Halonen peräänkuuluttaa. 

Kissojen kokoonpano lauantain vierasotteluun on vielä hieman arvoitus: 

"Perinteisesti vielä tässä vaiheessa ei ole ihan varmaa, ketkä kaikki lauantaina bussiin hyppäävät. Se kuitenkin tiedetään, että poissaoloja on taas aika paljon, työesteitä, loukkaantuneita ja Janne Hannula kärsii vielä pelikieltoa. Näillä näkymin pääsemme reissuun 15-16 pelaajalla ja varmasti kaikille on käyttöä, sen verran rajua keliä on lauantaille luvassa", Halonen toteaa. 

SavU - HaPK Edustus, lauantaina 19.6.2021 Rantakylän nurmella klo 15.00