Kaksi uutta sopimusta, Teemu Pellinen jatkaa ja Onni-Aaron Turkia uutena kasvona kissapaitaan

15.3.2021


Pienen hiljaiselon jälkeen on HaPK:n edustusjoukkueella jälleen uutta kerrottavaa kauden 2021 joukkueesta kahden uuden pelaajasopimuksen myötä. 

Teemu Pellinen ja Onni-Aaron Turkia ovat solmineet kauden 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Pellinen on kissapaidasta jo vanha tuttu, kun taas Onni-Aaron Turkia siirtyy HaPK:n riveihin FC KTP:n junioreista. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen on tyytyväinen uusista kiinnityksistä: 

"Teemun myötä saamme alakertaamme lisää vaihtoehtoja ja eritoten jämäkkyyttä, jota varmasti myös nuoreen joukkueeseemme tarvitsemme. Teemulta odotamme vahvaa panosta ja johtajuutta puolustuslinjan eri rooleissa, todennäköisesti eniten kuitenkin topparin paikalla. Onni-Aaron tuo taas lisää nuorta energiaa ja vauhtia joukkueeseemme ja hyökkäyspään eri rooleissa viihtyvä 17-vuotias nuorukainen omaa erinomaisen laukauksen, jota tulemme varmasti näkemään tulevalla kaudella", Halonen kommentoi tuoreita sopimuksia. 

Joukkueen runko on ollut kasassa jo jonkin aikaa, mutta vielä on mahdollisesti muutamia uusia pelaajasopimuksia kevään mittaan luvassa. Tällä hetkellä sopimus on 24 pelaajan kanssa.