Englantilaisvahvistus HaPK:n ensi kauden joukkueeseen, Mathew Nelson on joukkueen 21. sopimuspelaaja

19.1.2021


HaPK:n edustusjoukkue saa ensi kaudeksi riveihinsä jalkapallo-osaamista lajin synnyinmaasta Englannista. HaPK on tehnyt kauden 2021 kattavan pelaajasopimuksen englantilaisen Mathew Nelsonin kanssa. 

Nelson on pelannut viimeksi Englannissa Yarm Town FC:n riveissä ollen joukkueensa kapteeni. 27-vuotias, parhaiten keskikentällä viihtyvä pelaaja on tullut töiden perässä Etelä-Kymenlaaksoon ja harjoitteli HaPK:n mukana jo marraskuussa ennen koronarajoitusten aiheuttamaa taukoa. Kauden 2021 kattava pelaajasopimus kirjoitettiin lopulta eilen 18.1.2021. 

Kissojen päävalmentaja Saku Halonen kommentoi tuoreinta sopimusta näin: 

"Hienoa saada joukkueeseen mukaan mielenkiintoinen pelaaja, joka ei varmasti vielä ole näyttänyt parasta osaamistaan. Mathew liittyi harjoitusvahvuuteemme marraskuussa ennen koronarajoituksia ja tuolloin paransi otteitaan viikko toisensa jälkeen, kun sai useampia harjoituksia joukkueen mukana alle. Rajoitusten aiheuttama tauko tuli varsinkin hänelle huonoon saumaan, sillä nyt joukkueeseen tutustuminen ja meidän tapoihimme tottuminen alkaa ikään kuin alusta. Uskon kuitenkin, että Mathew pääsee hyvin joukkueeseen sisään ja hän tulee varmasti parantamaan suorituksiaan vielä paljon, kun annamme hänelle aikaa", Halonen kommentoi. 

Mathew Nelson on HaPK:n 21. sopimuspelaaja.