HaPK Edustus kiinnitti nuoren maalivahdin riveihinsä, Tim Räihä sopimukseen kissojen kanssa

10.12.2020


HaPK:n edustusjoukkue on tänään solminut jälleen yhden uuden pelaajasopimuksen. Kauden 2021 kattavan sopimuksen teki nuori 18-vuotias maalivahti Tim Räihä.

Räihä on monen muun HaPK:ssa tällä hetkellä pelaavan nuoren pelaajan tavoin tuttu päävalmentaja Haloselle jo junnuvuosilta Peli-Karhujen riveistä. Päättyneellä kaudella Räihä pelasi Kotkan Jäntevässä Vitosta. 

"Räihä harjoitteli jo vuosi sitten syksyllä meidän mukana muutaman kuukauden, mutta silloin aika ei vielä ollut kypsä sopimuksen tekoa ajatellen. Nyt tilanne on monellakin tapaa toinen. Räihä on harjoitellut meidän mukana nyt syksyllä reilun kuukauden ja osoittanut hyvää tekemistä harjoituksissa. Myös pelaajan kanssa käydyt keskustelut osoittivat, että tänä syksynä sopimus voidaan tehdä. Uskon, että Räihä hyvällä harjoittelulla voi ottaa tällä kaudella todella isoja askelia eteenpäin", HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen kommentoi tuoretta sopimusta. 

Tim Räihä on maalivahtiosastolle vasta ensimmäinen kiinnitys kaudelle 2021. 

"Me tietysti halusimme nyt jo tässä vaiheessa kiinnittää yhden maalivahdinkin joukkueeseemme, sillä nykyisten sopimuspelaajien joukossa ei vielä yhtään veskaria ollut. Tavoite on saada ensi kaudenkin joukkueeseen kolme maalivahtia, eli kaksi on vielä hakusessa", Halonen kertoo. 

Tämän sopimuksen myötä HaPK:lla on ensi kaudeksi sopimus kaikkiaan 19 pelaajan kanssa.