Kaksi uutta pelaajasopimusta

24.11.2020


HaPK:n edustusjoukkue on tehnyt kauden 2021 kattavan sopimuksen Veeti Klingbergin ja Jonne Hannulan kanssa. Kumpikin pelaaja pelasi jo päättyneellä kaudella kissapaidassa. 

Laitapakin tontilla viihtyvä Klingberg pelasi kaudella 2020 kaikkiaan kahdeksassa ottelussa. Kautta sotki jonkin verran heinäkuun alussa alkanut asepalvelus, josta Klingberg kuitenkin kotiutuu joulukuun puolivälin jälkeen ja pääsee näin ollen valmistautumaan täysillä kauteen 2021. 

Hyökkääjänä pelaava Hannula esiintyi päättyneellä kaudella kaikkiaan yhdeksässä ottelussa ja viimeisteli kaksi maalia. Hannula puolestaan aloittaa armeijan tammikuussa, joten se tulee hankaloittamaan tulevaa kautta jonkin verran. 

"Kummankin jatkosopimus on meille hieno juttu, nuorisoketjuun kuuluvat pelaajat tosin pääsevät ensi kauteen hieman erilaisista lähtökohdista. Meille on kuitenkin tärkeää, että nämä nuoret pelaajat haluavat jatkaa meillä, se kertoo siitä, että olemme tehneet asioita oikein ja pelaajat kokevat kehittyvänsä meillä", HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen kommentoi uusia sopimuksia. 

Sopimuspelaajia on tällä hetkellä kaikkiaan 15, joten joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla.