Markku "Make" Kokko liittyy mukaan Kissojen taustatiimiin

9.3.2024

HaPK:n edustusjoukkueen taustatiimi vahvistuu, kun aiemmin KJP:n joukkueenjohtajana ja monissa muissakin tehtävissä kouvolalaisseurassa toiminut jalkapallon monitoimimies Markku "Make" Kokko liittyy mukaan Kissojen taustatiimiin. Kokko oli joukkueen mukana jo perjantaisessa Suomen Cupin vierasottelussa Imatralla. 

HaPK:n päävalmentaja Saku Halonen on tyytyväinen Kokon vastattua myönteisesti kutsuun liittyä mukaan Kissalaumaan: 

"Soitin Makelle viikko sitten sunnuntaina ja tiedustelin halukkuutta tulla mukaan meidän taustaryhmään. Kauaa ei tarvinnut houkutella ja olen tyytyväinen, että saimme Maken mukaan ryhmäämme. Make on viimeisen päälle jalkapallomies ja kovan tason tekijä, jolla on paljon kokemusta seuratoiminnasta ja hän tuntee alueen jalkapallokuviot läpikotaisin. Erittäin hieno juttu, että saimme tämän tason tekijän vahvistamaan taustatiimiämme", Halonen sanoi. 

Markku Kokko kommentoi Kissoihin liittymistä seuraavasti: 

"Päävalmentaja Halosen puhelu yllätti ja tietysti se myös lämmitti, että kovasti kunnioittamani, kahden viime kauden ajan kovimman vastuksen tarjonneen joukkueen taholta pyydetään mukaan. Kävimme Sakun kanssa joukkueen tavoitteet pikaisesti läpi. Tahtotila ja tavoitteet ovat selkeät ja tälle matkalle halusin ehdottomasti mukaan. Joukkueen ison ja osin jo entuudestaan tutun taustaryhmän hyvä henki teki myös vaikutuksen. Tähän kissalaumaan oli helppo tulla ja odotukset ovat korkealla", Kokko totesi.